Over Ons


DSCF0360    Wij zijn Theo en Petra van Putten   Theo 001

Wij hebben elkaar ontmoet in 1992 en zijn getrouwd op 3 februari 1994.
Sinds juni 2011 hebben wij een gezinshuis in Assen. Er wonen momenteel vier kinderen bij ons in de leeftijd van 7, 8, 10 en 12 jaar. (Als je meer wilt weten, bezoek dan ook eens onze website: www.gezinshuiszaodland.nl.)
Zelf hebben wij geen kinderen, maar we geloven dat we zonder biologische eigen kinderen toch vruchtbaar kunnen zijn in het Koninkrijk van God.

Twee jaar geleden zijn wij voor het eerst mee geweest met een Vaderhart bootconferentie, met Henk Bruggeman van het Vaderhuis in Den Haag.
Deze reis was voor ons het begin van een totale verandering.
Het belangrijkste wat we hier geleerd hebben is dat Vader onvoorwaardelijk van ons houdt. Dat het er niet om gaat wat wij allemaal doen, zelfs niet wat we allemaal voor Hem doen, maar het gaat erom wie we zijn in Hem. Of nog sterker, Wie Hij is in ons. We mogen zijn zoals we bedoeld zijn.
En het is Vader Die door ons heen wil uitreiken naar iedereen. Wij mogen onszelf beschikbaar stellen, zodat Zijn Geest door ons heen zichtbaar wordt.

Dit was het begin van de reis en vanaf dat moment mogen we telkens nieuwe dingen ontdekken. We hebben het verschil ontdekt tussen het lezen van de Bijbel met religieuze ogen en het lezen vanuit het zijn in de intimiteit met Vader. We leren steeds meer dat intimiteit met de Vader effect heeft op onze relatie met mensen, hoe we naar hen kijken en met hen omgaan.

We zouden er nog veel meer over kunnen vertellen, maar daarvoor is deze ruimte tekort. Daarnaast zijn we er ook van overtuigd dat Vader met ieder mens een eigen weg wil gaan. Ook voor jou is deze liefde van Vader grenzeloos beschikbaar.

Vanaf maandag 7 september willen wij wekelijks bij elkaar komen
van 20.00 – 22.00 uur bij ons thuis. We hopen dat we op deze avonden met en door elkaar heen, de Vader steeds dieper mogen leren kennen en ervaren. Het doel van deze avonden is niet zozeer kennis verzamelen maar juist het ontdekken Wie Vader is en wie we zelf mogen zijn in Hem.
In 2016 zullen we ook 6 Vaderhartweekenden gaan organiseren in het Noorden van Nederland. Ook hier ben je van harte welkom.

We hopen je te mogen ontmoeten op (een van) deze avonden en/of tijdens de weekenden..

Theo en Petra van Putten